Etiket Sonuçları: ses yarışması

“Mikrofon Sende” ses yarışmamızın büyük finali bugün gerçekleştirildi . Ön elemeleri “birçok evetle” geçen ve adını finale yazdıran öğrencilerimiz söyledikleri şarkılarla hem eğlendirdi hem duygulandırdı. Aslında kazananın tüm öğrencilerimizin olduğu bu sosyal etkinliğimizde dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi . Etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimize ve Müzik öğretmenimiz Ahmet Emre Akbaş’a şükranlarımızı sunarız.

Müzik öğretmeniz Ahmet Emre Akbaş’ın öncülüğünde düzenlenecek “Mikrofon Sende” ses yarışmamızın ön elemeleri bugün tamamlandı . Ön elemeleri geçen öğrencilerimi finale kalmak için büyük çaba gösterdi.Gözler 8 Mayıs Pazartesi günü yapılacak olan yarışmamızın finalinde . Yarışmanın sonucunda ilk 3’e giren öğrencileri muazzam hediyeler bekliyor, iyi olan kazansın .