Okulumuzda öğrencilerimize trafik polislerimiz tarafından “Trafik Eğitimi” verildi.

Müzik öğretmeniz Ahmet Emre Akbaş’ın öncülüğünde düzenlenecek “Mikrofon Sende” ses yarışmamızın ön elemeleri bugün tamamlandı . Ön elemeleri geçen öğrencilerimi finale kalmak için büyük çaba gösterdi.Gözler 8 Mayıs Pazartesi günü yapılacak olan yarışmamızın finalinde . Yarışmanın sonucunda ilk 3’e giren öğrencileri muazzam hediyeler bekliyor, iyi olan kazansın .

Yarın okulumuzda “Demokrasi Şöleni” yaşanacak . Eğitimde “Güncellik” ilkesinden yola çıkarak Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Rıdvan Yaral başkanlığında okulumuz seçimlere gidiyor. 5.sınıfların konusu olan”Etkin Vatandaşlık” kapsamında 5.sınıflardan çıkan Cumhurbaşkanı, Milletvekili, Belediye Başkanı, Muhtar adayları yarın sandıkta ter dökecek. Hafta boyunca okulda propaganda yapan ve çeşitli vaatlerde bulunan adaylar için heyecan dorukta, anketlerde ise tüm adaylar birbirine çok yakın . Tüm adaylara başarılar diler, seçim sonuçlarının YBO’ya hayırlı olmasını dileriz

Nis

Ayın öğrencisi uygulamamızda öğrencilerimizin portlerini çizerek sanatını konuşturan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Orhan Tunç’a çok teşekkür ederiz.

Mrt

Kutsal vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin 'Şehitler Günü'nü onurla yâd ettiğimiz bugün, tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünü de büyük bir gururla kutluyoruz.