Haz

Jandarma Teşkilatımızın 184. Yıldönümünü Kutlamak için öğrencilerimizle beraber İlçe Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ettik. Öğrencilerimiz için hazırladıkları etkinlik ve hazırlıklar için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

Yıl boyu emek sarf eden öğretmenlerimizle birlikte Kıymetli Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk ÖZDEMİR’ in desteğiyle güzel bir kapanış etkinliği gerçekleştirdik. Eğitimin tüm paydaşlarıyla yakından ilgilenen kaymakamımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Haz

Son grup öğrencilerimizde turunu tamamladı. Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk Özdemir'in destekleriyle son kafile öğrencilerimizde Siirt gezisini tamamladı. Öğrencilerimizin ihtiyaçları noktasında yakın ilgi ve desteğinden ötürü kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen Bahar Şenliğimize Sayın Kaymakamımız Ömer Faruk Özdemir, Değerli Eşi Hakime Hanım Sayın Hatice Büşra Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Çiftçi katılım sağlayarak öğrencilerimize eşlik ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 eğitim- öğretim yılı mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuya sahne oldu.  LGS maratonunu sonlandıran 8.sınıflarımız doyasıya eğlenerek keplerini attılar. Öğrencilerimiz halay çekerek ve pasta keserek mezun olmalarının heyecanını yaşadı. Bundan sonraki hayatlarında da mezun olan öğrencilerimize sağlık ve başarı dolu bir hayat diliyoruz, iyi ki YBOlusunuz çocuklar.

Haz

Dilekleriniz yerini bulsun çocuklar.

Haz

Mayıs ayı adına “ Ayın Öğrencileri” ve “Ayın Sınıfı” seçildi.  Bu eğitim-öğretim yılının son ödüllerini kazanan öğrencilerimizi ve ayın sınıfı seçilen 5-D sınıfını tebrik ediyoruz, yeni eğitim-öğretim yılında da bu başarılarını perçinlemelerini diliyoruz

Haz

Liselere Giriş Sınavına katılacak öğrencilerimiz için hazırlanan motivasyon etkinliğimizden keyifli anlar.

Haz

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verildi.

Haz

Pansiyonda kalan öğrencilerimizle Botanik Parkta minik bir mola.

Haz

Teknogenç Proje Yarışmasında Mansiyon ödülü kazanan takımımız hediyelerini aldı. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuzda yapılan deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimiz için hazırlanan motivasyon gezimizden kareler .

Liselere Giriş Sınavı için deneme serisi hafta sonları öğretmenlerimiz eşliğinde devam ediyor.

2 haftada bir düzenlediğimiz “Olimpiyat Köşemizin” sorularını doğru cevaplayan öğrencilerimiz arasından kura çekerek belirlediğimiz öğrencilere ödüllerini sınıf öğretmenleri tarafından verildi.