Nisan ayının en disiplinli, temiz ve gözde” sınıfı ve tavırlarıyla arkadaşlarına örnek, çalışkan öğrencileri seçildi. Bu öğrencilerimize ve bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Okul Cumhurbaşkanlıgı,milletvekilligi,belediye başkanlıgı ve muhtarlık seçiminde ögrencilerin vaatleri hem tebessüm ettirdi hem de okul vizyonuna uygun güzel fikirler dile getirildi. Adaylarımızın vaatlerinde: teneffüs vakitlerinin artmasından, sportif faaliyetlere, dilek kutularından, meyve agacı dikimine kadar her konudan soruna deginildi. Adaylarımız sınıfları gezerek seçmenleriyle buluştu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.  Ybo olarak tüm çocukların bayramını kutlarız

Nis

Bugün yapılan 5.ve 6.sınıf kademelerinde yapılan bilgi yarışması yine nefesleri kesti. Tezahüratlar eşliğinde yapılan yarışmalarda pankartlar da yarıştı. Kıyasıya mücadeleyle geçen yarışmalarda 5-A sınıfı ile 6-A sınıfı liderliği göğüsledi.

Nis

Okulumuzda Bilgi Yarışması Şöleni yaşanıyor. Bugün yapılan 8,7. sınıf kademelerindeki yarışmalar nefes kesen mücadelelerle ile geçti. Neredeyse son sorularla belirlenen liderlik mücadelesinde 8-A sınıfı liderliği göğüslerlerken yarışmanın diğer etabında ise yarışmayı 7-B sınıfı kazandı. Yarışmayı kazanan sınıfları tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda mart ayının en temiz ve disiplinli sınıfı seçilen 5-A sınıfına pasta ödülünü takdim ettik.Öğrencilerimiz bu heyecanı “başarının tadı harikaymış" diye niteledi. Öğrencilerimiz bu güzel hediye için okul müdürümüz Eray SAYIN  ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor .

Nis

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile açık havada yaptığımız motivasyon etkinliği ☺️

Nis

YBO, öğrencileri için canla başla mücadele eden ve fedakar öğretmenlerden oluşan büyük bir ailedir.

Nis

Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimiz “Teravih Namazı” etkinliğinde bulundular. Namazdan sonra da eğlendirici etkinlikte bulundular.

Nis

Yatılı öğrencilerimizin yurtta sinema keyfinden birkaç kare…

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hasan Seyrek’in oluşturduğu Değerler Eğitimi her pazar öğrencilerimizin tebessüm ve neşe kaynağı olmaya devam ediyor. Öğrencilerimiz Değerler Eğitimi kapsamında hem milli ve manevi değerlerini öğreniyor hem de eğleniyor.

Mrt

Okul Öncesi öğrencilerimiz “Kütüphaneler Haftası” kapsamında kütüphanemizi ziyaret etti.

Mrt

Yurtlar ve Pansiyonlar Daire Başkanlığı tarafından gönderilen eşofman takımları okulumuz öğrencilerine dağıtıldı.

Öğrencilerimizin akademik eğitimleri yanında sportif etkinliklerde de desteklenmeleri amacı doğrultusunda gerçekleştirilen bu çalışma okul yöneticisi, öğretmen ve öğrenciler tarafından çok olumlu karşılanırken, okullarda bu vesileyle öğrencilerin yaşadığı sevinç ve memnuniyetin tüm okul iklimine önemli katkıları olduğu ifade ediliyor.

Mrt

Atatürk ilkokulu 4.sınıf öğrencileri 5. sınıfa hazırlık kapsamında bugün okulumuzu ziyarete geldiler. Okulumuzun öğretmenleriyle tanışarak sınıflarımızı gezdiler.

Mrt

Ders Dışı Etkinlikler kapsamında dilekçe yazmayı öğrenen 5-A sınıfımız belediyemize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretimizde öğrencilerimizle ve onların talepleriyle yakından ilgilenen Eruh Belediyesine ayrıca kurumda bulunan Eruh Kaymakamlığı kurumlarına çok teşekkür ediyoruz